Allergy Plus™ -suodatin – pestävä pölynimurin suodatin

Pölyttömässä ympäristössä koko perheesi hengittää helpommin ja voi paremmin. Tämä korkealaatuinen Allergy Plus™ -poistoilmansuodatin kerää ilmasta pienimmätkin haitalliset hiukkaset, kuten siitepölyn, homeitiöt, pölypunkit ja muut allergeenit. Laadukas suodatin vähentää altistusta haitallisille hiukkasille ja alentaa allergisten reaktioiden riskiä.

s-filter® -suodattimet on valmistettu korkealuokkaisesta materiaalista ja ne säilyttävät pölynimurisi ilmanvirtauksen ja imutehon voimakkaana tarjoten samalla erinomaisen suodatustason ja maksimaalisen pölynpoistokyvyn.

Pölynimurin parhaan suorituskyvyn takaamiseksi suosittelemme puhdistamaan suodattimen aina, kun se on ulkoisesti likainen. Huuhtele suodatin juoksevan veden alla ja anna sen jälkeen kuivua täydellisesti ennen asettamista takaisin imuriin. Suodatin kannattaa puhdistaa viiden pölypussin vaihtokerran välein, jotta imurin suorituskyky pysyy mahdollisimman hyvänä. Kaikki suodattimet tulee vaihtaa kokonaan uuteen vähintään kahden vuoden välein tai kun ne ovat ulkoisesti likaisen näköisiä. Muiden kuin alkuperäisten Electrolux s-bag®-pölypussien ja suodattimien käyttö voi heikentää pölynimurisi suorituskykyä.

Jälleenmyyjät

s-fresh®

s-fresh®-raikasteet tuovat siivottuun, puhtaaseen kotiin miellyttävän tuoksun.

Näytä tuotteet