s-bag® Ultra Long Performance -pölypussit

Pitkään kestävä suorituskyky:: s-bag® Ultra Long Performance kestää 80 % perinteisiä pölynimurin paperipusseja pitempään, ja se optimaalinen tilavuus on 5 litraa. Pölypussi tarjoaa vakuuttavat siivoustulokset paljon pidempään.

Äärimmäinen imuteho: pölypussin uusi suorituskykyinen synteettinen materiaali takaa optimaalisen ilmavirtauksen ja mahdollistaa pölynimurille parhaan imutehon koko pölypussin elinkaaren ajan.

Korkea suodatusteho: monikerroksisen materiaalin korkea suodatusteho pysäyttää pienimmätkin hiukkaset. Tämä parantaa siivoustulosta ja kodissasi on puhtaampi huoneilma.

TÜV-sertifiointi: TÜV Rheinland Group on itsenäisesti testannut ja sertifioinut s-bag® Ultra Long Performance -pussin suorituskyvyn. Lisätietoa on saatavilla osoitteesta www.tuv.com.

Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi pussit tulee vaihtaa säännöllisesti ja suodattimet tulee vaihtaa joka kolmas pussin vaihtokerta. Kaikki suodattimet tulee vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa tai kun ne ovat ulkoisesti likaiset. Muiden kuin alkuperäisten s-bag®-pölypussien käyttö voi heikentää pölynimurin suorituskykyä.

 

 

Jälleenmyyjät

s-bag® Anti-Allergy -pölypussit

Erittäin suodatuskykyinen pölypussi allergikoille

s-bag® Anti-Odour -pölypussit

Lemmikkieläinten omistajille

s-filter®

Suodattaa ja vangitsee tehokkaasti hiukkaset  pölynimurin läpi virtaavasta ilmasta. Pölyttömässä ympäristössä koko perheesi hengittää helpommin ja voi paremmin.

Näytä tuotteet

s-fresh®

s-fresh®-raikasteet tuovat siivottuun, puhtaaseen kotiin miellyttävän tuoksun.

Näytä tuotteet